Προς αποχώρηση ο Κετσιεμενίδης και αρκετοί παίκτες από τον ανανεωμένο Νέστο Χρυσούπολης

Νέα διοίκηση έχει έστω και με αρκετή καθυστέρηση ο Νέστος Χρυσούπολης με πρόεδρο τον παλιό παράγοντας και πρόεδρος της Κεραμωτής, Δημήτρη Ψυχουδάκη, με την ομάδα της Καβάλας να δηλώνεται κανονικά στη Γ΄ Εθνική με διαφορετική πλέον φιλοσοφία.

Αποφασίστηκε η ομάδα να πορευτεί με χαμηλό μπάτζετ και νεαρούς γηγενείς παίκτες, με στόχο τη γρήγορη σωτηρία και χωρίς άγχος το πρωταθλητισμού κάτι που σημαίνει πως θα αποχωρήσουν πιθανότατα οι πρωτοκλασσάτοι παίκτες της ομάδας όπως ο Μπαικαρά, Φραγκούλης, Γρ. Παπαδόπουλος, Δόντσος, Τζατζανάς, αλλα και ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης που το όνομα του συζητιέται έντονα και στην Καβάλα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το «soccerpractor» ακαρπη ήταν η πρώτη ουσιαστική επαφή της νέας διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη, για επέκταση της συνεργασίας τους. Στις συζητήσεις των δυο πλευρών διαπιστώθηκε χάσμα, όχι τόσο στο οικονομικό, όσο στη φιλοσοφία, για μπάτζετ, ρόστερ και στοχεύσεις, αφού ο νεαρός Ξανθιώτης τεχνικός, που έκανε σε δυο σεζόν έφερε στην δέυτερη θέση την ομάδα κάνοντας αξιόλογη δουλειά, θεωρεί ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και είναι δύσκολο να «χτιστεί» τώρα μια αξιόλογη ομάδα, αλλά και να «τρέξει» ξανά πλάνο πρωταθλητισμού, με τον πήχη των προσδοκιών να μπαίνει σχετικά χαμηλά, κάτι που δεν καλύπτει τα δικά του «θέλω» και φιλοδοξίες.

The post Προς αποχώρηση ο Κετσιεμενίδης και αρκετοί παίκτες από τον ανανεωμένο Νέστο Χρυσούπολης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...