Προς παραμονή Χίκι και Φλόιντ!

Ειδήσεις για την επόμενη μέρα της Λάρισα BC έβγαλε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Ριζούλης, μιλώντας στον Pressing 90.1 FM.

Μεταξύ των ειδήσεων αποτελεί και η παραμονή των Άντονι Χίκι και Τζεχάιβα Φλόιντ στις τάξεις της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ή τουλάχιστον αυτήν είναι η πρόθεση των δύο πλευρών, πρόθεση η οποία εάν «χαλάσει», θα «χαλάσει» λόγω σημαντικών αλλαγών στα οικονομικά δεδομένα λόγω Covid19.

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισα BC σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την ανανέωση των ήδη υπαρχόντων Αμερικανών είπε μεταξύ άλλων, «η συζήτηση είχε γίνει με τον Χίκι, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ. Υπάρχει η σκέψη να μείνει. Με τους άλλους είμαστε ακόμη σε κουβέντα. Ο Χίκι μας ενδιαφέρει περισσότερο απ΄ όλους. Ο Ρας είναι δύσκολα να μείνει και άλλη χρονιά. Είναι δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Μιλάμε με τους μάνατζερς των παικτών αλλά σε φιλολογικά πάντα ενδιαφέρον μιας και δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη για ποσά και άλλες λεπτομέρειες. Και ο Φλόιντ μας ενδιαφέρει για τη νέα σεζόν. Πολύ καλό παιδί και βοήθησε αρκετά την ομάδα. Με τον Αγγέλου μεταμορφώθηκε».