Προσεκτικά για Ταμούδο…

Την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού που θα έχει την ικανότητα να ανεβάσει επίπεδο την γραμμή κρούσης της Κέρκυρας ψάχνουν οι «Φαίακες». Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται, είναι και αυτή του Ραούλ Ταμούδο, με τον Ισπανό επιθετικό να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας.

Ωστόσο, στην Κέρκυρα είναι πολλοί οι προβληματισμοί για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής. Αρχικά, πλέον έχει φτάσει στην ηλικία των 37 χρόνων και είναι άγνωστο αν θα μπορεί να βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Επίσης τα τελευταία χρόνια η πορεία του είναι καθοδική, με την περσινή σεζόν να τον βρίσκει στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Σαμπαντέλ με την οποία έφτασε τις 26 συμμετοχές και τα 4 γκολ.

Φυσικά, το όνομά του μόνο αδιάφορο δεν περνάει από τους ανθρώπους του συλλόγου και σίγουρα η παρουσία του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, όμως οι επιφυλάξεις είναι πολλές… Το θέμα, από την Κέρκυρα, παραμένει ανοιχτό, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η περίπτωση του έμπειρου Ισπανού δεν είναι η πρώτη στην κορυφή της λίστας των «Φαιάκων» για την κορυφή της επίθεσης, ή τουλάχιστον δεν είναι η μόνη που παρακολουθούν.

Πηγή: gazzetta.gr