Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Οικονόμος

Ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα λεπτά φτάνοντας σχετικά εύκολα μπροστά από τα καρέ του Κώστα Θεοδωρόπουλου. Η υπεροχή του Απόλλων μετατράπηκε σε γκολ όταν ο μέχρι πέρυσι επιθετικός του Τυρνάβου, Μάριος Κράββαρης τροφοδότησε τον Λεπτοκαρίδη ο οποίος με μια διαγώνια κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Θεοδωρόπουλου ανοίγοντας το σκορ. Ο Οικονόμος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και δέκα λεπτά αργότερα ο Βούλγαρης με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Απόλλων Καλαμαριάς με τον Κισκαμπάνη με κεφαλιά να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στο 55ο λεπτό. Από εκεί και πέρα ο Οικονόμος είχε την υπεροχή των κινήσεων φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 74’ όταν ο Βούλγαρης και πάλι από απευθείας χτύπημα φάουλ ανάγκασε τον Καρατζιοβαλή να απομακρύνει σε κόρνερ και στο 84’ όταν ο Λεπτοκαρίδης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Τσιανάκα.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως στο 79ο λεπτό ο κ. Πρασατζής απέβαλε από τον πάγκο των φιλοξενουμένων τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά του οποίου δεν του επιτράπηκε η έξοδος από τον αγωνιστικό χώρο από τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Καλαμαριάς να παρακολουθήσει τα τελευταία περίπου δέκα λεπτά από τη γωνιά του γηπέδου σκαρφαλωμένος σε ένα ντουβάρι…

Το τελικό σκορ βρήκε τον Οικονόμο για ακόμη ένα ματς να μην φτάνει στη νίκη, ενώ από τη άλλη τον Απόλλων να διατηρεί την πρωτιά του 2ου ομίλου της FL 2.

Το Φιλμ του Αγώνα

10’ 1 – 0 Ο Κράββαρης έκανε μια σέντρα από τα αριστερά με τον Λεπτοκαρίδη να πιάνει την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του Οικονόμου, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Θεοδωρόπουλου.

15’ Ο Καράμπελας έκανε μια πολύ όμορφη ενέργεια, άνοιξε στον Καραγιάννη ο οποίος έκανε ένα διαγώνιο σουτ με τον Καρατζιοβαλή να απομακρύνει σε κόρνερ.

19’ 1 – 1 Μετά από κεφαλιά του Καραγιάννη η μπάλα έφτασε στον Βούλγαρη ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε το παιχνίδι.

55’ 1 – 2 Ο Προβατίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά με τον Κισκαμπάνη να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Θεοδωρόπουλου.

74’ Ο Βούλγαρης εκτέλεσε ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Απόλλων, αναγκάζοντας τον Καρατζιοβαλή να πέσει εντυπωσιακά στη γωνιά του και να απομακρύνει σε κόρνερ.

85’ Ο Καράμπελας εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά κάτι σαν κόρνερ με τον Τσιανάκα να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και με τον Λεπτοκαρίδη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Θεοδωρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φαρμάκης (52’ Πρικάκης), Αγγελίνας, Μάντζιος (73’ Σουμέλας), Τσετιροκλής (64’ Λιλολάρι), Τσιανάκας, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Καραγιάννης, Βούλγαρης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παντελιάδης, Κράββαρης (71’ Παρμαξίδης), Προβατίδης (76’ Λιόνης), Λεπτοκαρίδης, Πασιαλής (86’ Καλαϊτζίδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Πρασατζής, Μπακλατζής, Καμπούρης.