Προσωπική υπόθεση Μάριο Χότζα

Νέα νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση για την Δόξα Αρμενίου, που με δύο γκολ του Χότζα επικράτησε εντός έδρας της Κυψέλης με 2 – 0.

Η ομάδα της Κυψέλης έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10’ με τον Κάσσιο, ενώ δυο λεπτά αργότερα απείλησε με τον Κατσάνη. Το Αρμένιο που δεν είχε φανεί απειλητικό μέχρι εκείνη τη στιγμή, προηγήθηκε στο 15’ με σουτ του Μάριο Χότζα για το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς θεωρούν ότι το πλάγιο από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ δόθηκε ανάποδα. Η Κυψέλη προσπάθησε να απαντήσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γούση στο 20’. Η ομάδα του Νίκου Αρσενίου διαμαρτύρεται και για μια φάση στο 37’, όταν ο Ζιόμπουρας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και ενώ έβγαινε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 55’ η Κυψέλη ζήτησε πέναλτι όταν ο Ζιόμπουρας ανατράπηκε από τον Καψούρη μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε «παίζετε».

Η Δόξα Αρμενίου σφράγισε την νίκη στο 80ο λεπτό, όταν ο Μάριο Χότζα με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Τάκης Τζήκας): Καψούρης, Ρουμπιές, Καπανάς, Σπανός, Κουσιάς, Δάλλας, Γκέκας (80’ Γκόντας), Ρακιτζόγλου (65’ Παπαδημητρίου), Αναστασίου, Χότζα (88’ Ηλίας), Ρενάτο.

Α.Ε. Κυψέλης (Νίκος Αρσενίου): Κοκοφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Μπαλάς (65’ Γκράτσιας), Γάτσιος, Κοκότσικας, Τατίας (85’ Χριστιανός), Γούσης, Τσαλάγκας (37 Θεοδωρόπουλος), Κασσιός, Ζιόμπουρας Απ., Κατσάνης. Διαιτητική Τριπλέτα Σάρρος, Κεραμιδάς, Νάκας.