Προτεραιότητα η πώληση Κονέ και Χριστοδουλόπουλου

Οι “ροσομπλού” κάνουν ό,τι μπορούν για να πουλήσουν τους δύο Έλληνες και να γεμίσουν τα ταμεία τους. Διαβάστε που αναμένεται να πάνε σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Tα πλάνα της για την επόμενη σεζόν διαμορφώνει η Μπολόνια και σε αυτά δε βρίσκονται οι Παναγιώτης Κονέ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η ιταλική ομάδα είναι σε κακή οικονομική κατάσταση και ευελπιστεί πως με την πώληση δύο εκ των καλύτερων παικτών της τα πράγματα θα φτιάξουν κάπως.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport” η πώλησή τους αποτελεί προτεραιότητα. Ειρήσθω εν παρόδω, η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος του Φεντερίκο Μασάρι, αθλητικού διευθυντή της Μπολόνια, ο οποίος δήλωσε: “Οι Κονέ και Χριστοδουλόπουλος θα πουληθούν. Ο δεύτερος κατά πάσα πιθανότητα στην Παλέρμο, ενώ η Τορίνο είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Παναγιώτη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία που συνέδεε τον Κονέ με τη Σάντερλαντ. Ωστόσο, δημοσίευμα της “Sunderland Echo” ξεκαθαρίζει πως οι “μαυρόγατες” δεν έχουν στη λίστα τους τον 26χρονο.

Πηγή: sport24.gr