Πρωινή νίκη για τον Ιπποκράτη

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιπποκράτης πέτυχε δύο τέρματα κι έτσι επικράτησε στον αγώνα απέναντι στους Καλαρρύτες σήμερα το πρωί, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας».

ΜΠΟΥΖΟΣ - ΜΠΟΥΖΟ

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν το δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους Καλαρρύτες.

ΡΕΝΑΤΟ ΦΡΑΧΟΛΙ -

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σακογιάννης είχε την ευκαιρία να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκο, όμως αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και το 0 – 0 έμεινε μέχρι και πέντε λεπτά αργότερα.

ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ - ΜΠΡΑΤΑΝ

Και αυτό διότι, ο Ιπποκράτης στο 70ο λεπτό πέτυχε το 1 – 0, με αυτογκόλ του τερματοφύλακα, Γκαρντάνου, όπου σε μία στιγμή αδυναμίας στην άμυνα των φιλοξενουμένων, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και το 1 – 0 αποτέλεσε γεγονός.

ΦΡΑΧΟΛΙ ΡΕΝΑΤΟ - ΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 80ο λεπτό, με σκόρερ τον Ρενάτο Φραχόλι, με το σκορ αυτό να είναι και το τελικό στη σημερινή αναμέτρηση.

ΜΠΟΥΖΟ - ΜΠΟΥΖΟΣ - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ - ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ

Οι Συνθέσεις

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2016 - 2017 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ιπποκράτης (Χρήστος Τασιούλης): Σκάρλος, Παπαδημητρίου, Βαλδούμας, Φώλιας, Τσουμάνης, Μονάντερος, Φραχόλι Κ., Νταλαμπέτσιος (65′ Μαραμής), Κουτσιμάνης, Μπούζο, Φραχόλι Ρ. (80′ Ζδράγκας).

ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ 2016 - 2017 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Καλαρρύτες (Κώστας Ρεντούμης): Γκαρντάνος, Γιοβάνος (80′ Διαμαντάκος), Δήμου, Μπρατάν, Σουπεκιώτης, Κίτσιος, Τζοβάρας Σωκ., Τζοβάρας Σωτ. (60′ Θεοδώρου), Σακογιάννης, Δημητρώφ (70′ Κουτσιμάνης), Τσιγάρας.

img_8085

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Χήτος Αγγ., Κοντοβασίλης Ν.