Πρωινή προπόνηση για τον Απόλλωνα που περιμένει τις εξελίξεις… (Pics)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας κι ενώ άπαντες στην ομάδα της Φιλιππούπολης περιμένουν τις εξελίξεις για την επανέναρξη της Super League 2.

Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνουν σιγά – σιγά στον Απόλλωνα Λάρισας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καθημερινά πρωινές προπονήσεις, με αυτές να έχουν ξεκινήσει από τη περασμένη κιόλας εβδομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού, Αριάν Μπελά, του νέου γυμναστή, Ανδρέα Τσιρβούλη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Καραμπίνη και το πρωί της Δευτέρας (01/06) η προπόνηση έγινε στο Βιολογικό της Νέας Σμύρνης.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν, βρεθήκαμε στη προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας και ο Αριάν Μπελά προχώρησε σε δηλώσεις, με τον ίδιο να αναφέρει αισιόδοξος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος:

«Περιμένουμε τις εξελίξεις για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Τετάρτη θα μάθουμε περισσότερα και θα μπορούμε να δούμε καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε πέντε μέρες που προπονούμαστε και ευελπιστώ ότι θα είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο για να ανταποκριθούμε με το καλό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θέλω με την επιστροφή μας στα γήπεδα να ευχηθώ υγεία σε όλους, καθώς είναι αυτό που προέχει. Οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του πρωταθλήματος κι εμείς θα δεχθούμε κάθε απόφαση…».

Οι παίκτες είχαν έντονη προπόνηση καθώς θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι ακόμη και στο θέμα φυσικής κατάστασης με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Οι προπονήσεις για τους «κυανόλευκους» θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση. Σιγά – σιγά οι σύλλογοι μπαίνουν και στις ομαδικές προπονήσεις καθώς από την ΓΓΑ άναψε το «πράσινο φως», με αυτό να λύνει και τα χέρια των ανθρώπων της Φιλιππούπολης αλλά και όλων των ομάδων για καλύτερη ανάλυση στις προπονήσεις…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...