Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να έχει ο Αετός Μακρυχωρίου…

Ο Αετός Μακρυχωρίου ξεκίνησε τη δική του προσπάθεια ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019 – 2020!

Οι «κιτρινόμαυροι» που άλλαξαν πρόσωπο στη τεχνική ηγεσία με τον Κώστα Κατσάρα να αναλαμβάνει τα ηνία και τον Λευτέρη Τέα ως άμεσο συνεργάτη του, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ο σύλλογος να διεκδικήσει τη κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα χρονιά!

Άλλωστε, φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο Αετός, με αυτές να αποδεικνύουν πως η ομάδα του Μακρυχωρίου θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Κουμπούρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Γκιουρσάνης (Ηρακλής Λάρισας), Φορτομάρης (Ηρακλής Λάρισας), Ντιντής (Ηρακλής Λάρισας), Μητρούσκας (Αμπελωνιακός), Μάντζιαρης (ΠΟΕ), Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Παπαδόπουλος (Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Γουλούλης (Νίκη/Μιχαήλ), Σπανός (Νίκη/Μιχαήλ).

Έφυγαν: Φουσίκας (ελεύθερος), Πούτας (Δαμασιακός), Μάρκο (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Τσιαντούλης (Πελασγιώτιδα), Καλούσης (Αμπελιά), Σουφχάρας (Βούναινα).

Αλέξανδρος Τσιτούρας (Αντιπρόεδρος): «Η χρονιά που έρχεται ξεκίνησε με προγραμματισμό, με γρήγορες και στοχευμένες κινήσεις, πρώτα αυτή του προπονητή και έπειτα με τους παίκτες. Οι στόχοι της ομάδας είναι αυτοί που δεν καταφέραμε πέρυσι. Δηλαδή να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και βάζουμε ως στόχο τη πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και θεωρώ πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Τη τελευταία στιγμή πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και θα είμαστε μία από αυτές που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας (Προπονητές): «Είναι μία καινούργια αρχή και για εμένα με τον Αετό Μακρυχωρίου. Είναι μία ωραία κατάσταση, με πολύ καλούς ανθρώπους στη διοίκηση όπου δέχθηκαν εμένα και τα νέα παιδιά πολύ ζεστά. Το Μακρυχώρι είναι κεφαλοχώρι και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Σιγά σιγά θα βάλουμε τις βάσεις και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Στόχος μας είναι η τετράδα, να μπούμε στα Πλέι οφ και να παίξουμε σοβαρό ρόλο για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης».

Ταξιάρχης Κλούρας (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο νέο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας».

Ηρακλής Γκιουρσάνης (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε ένα σωματείο που έχει υψηλούς στόχους. Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και παράλληλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και μακρυά από τραυματισμούς».

Γιάννης Κολοβός (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος για εμάς την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το θέλουμε πολύ, δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι΄αυτό. Τέλος, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους που ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Τα φιλικά

13/08 ΑΕΛ Κ19
18/08 ΠΟΕ
21/08 Ηρακλής Λάρισας
24/08 Φαλανιακός
28/08 Ακαδημία Πλαταμώνα
07/09 Δαμασιακός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...