Πρωταθλητής και μαθηματικά ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ!

Με δύο γκολ του Σωκράτη Κολομητρούση στο 64′ και στο 90′ + 3′ το Αβέρωφ πήρε την νίκη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας στο ντέρμπι της αγωνιστικής και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στην Α΄1 ΕΠΣΛ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε ομαλά χωρίς να υπάρχει η ουσιαστική φάση και από τις δύο ομάδες με την ομάδα του Αβέρωφ όμως να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους στην άμυνα του Ηρακλή χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα. Από την μεριά των φιλοξενουμένων η ομάδα του Ηρακλή προσπάθησε με αντεπιθέσεις να χτυπήσει την άμυνα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους με αποτέλεσμα ο Σωκράτης Κολομητρούσης να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο 64′ με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του στο 90′ + 3′ με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Το παιχνίδι τελείωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους αφού με την νίκη αυτήν εξασφάλισαν εκτός από την άνοδο και τον πολυπόθητο τίτλο της Α΄1 ΕΠΣΛ.

Καλύτεροι από πλευράς γηπεδούχων ήταν οι Κολομητρούσης, Τσιρβούλης και Μπάρδας ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων δεν φάνηκε κανείς ιδιαίτερα πλην του Κοτούμπα.

Υποδειγματική ήταν η διαιτησία του κ. Τζήλου όπως και οι δύο βοηθοί Αναστασίου Γ. και Γκαρέλης.

Το Φιλμ του Αγώνα

30′ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους εκτελεί ο Φιλίππου πιάνει την κεφαλιά ο Κοτούμπας με τον Ρουτζέρο να αποκρούει σταθερά την μπάλα.

35′ Σέντρα από δεξιά του Ντούγκου για τους γηπεδούχους παίρνει την κεφαλιά ο Ελευθέρογλου Γ. όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.

64′ 1 – 0 Σουτ του Κολομητρούση έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μαγαζιώτη.

77′ Φάουλ για τον Ηρακλή λίγο έξω από την περιοχή με τον Τσινούδη να εκτελεί και τον Ρουτζέρο να διώχνει μακρυά με γροθιές.

80′ Σέντρα του Ντούγκου από δεξιά για τους γηπεδούχους διώχνει ο Κοτούμπας σε κόρνερ προ του Τσιβούρλη.

85′ Χαμένο τετ – α – τετ για το Αβέρωφ με τον Ελευθέρογλου Γ. να βγαίνει απέναντι στον Μαγαζιώτη με το σουτ όμως να διώχνει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

90′ + 3′ 2 – 0 Ψηλοκρεμαστό σουτ του Σωκράτη Κολομητρούση μέσα από την περιοχήμε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μαγαζιώτη.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Κώστας Κολομητρούσης): Ρουτζέρο, Μιχαήλ, Κασνακούδης, Ελευθέρογλου Γ., Κλεισιάρης, Ευσταθιάδης (67′ Περδίκης), Ντούγκος, Μπάρδας (76′ Λισγάρας), Τσιρβούλης, Ελευθέρογλου Τ. (56′ Κολομητρούσης), Καφφές.

Ηρακλής Λάρισας(Θανάσης Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μακανίκας, Τσινούδης, Κοτούμπας, Δάσσιος, Μέκρας Γ., Μητρακούλης, Βρανάς, Φούντας, Φιλίππου (58′ Ζησάκης), Βεργής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Αναστασίου Γ., Γκαρέλης.