Πρωταθλητής παιδικού ο Ατρόμητος Λάρισας

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ, η ακαδημία των Ατρομήτων Λάρισας επικράτησε στο μεγάλο τελικό  της  ακαδημίας της Νίκης Μιχαήλ με 3-1 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία του παιδικού. Πραγματοποιήθηκε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες διαθέτουν αξιόλογους  παίκτες  οι οποίοι έχουν ήδη απασχολήσει και μεγάλους συλλόγους.

2


Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς υπήρχαν διαστήματα έντονης βροχόπτωσης γεγονός που καθιστούσε δύσκολο για τους νεαρούς να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητές τους.Αρκετές ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο 35λεπτο με κύριους εκφραστές τον εκπληκτικό Δημήτρη Ζιάκα για τους Ατρόμητους και του Κώφού για την Νίκη Μιχαήλ παρόλα αυτά το 0-0 παρέμεινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου παρόλα αυτά οι Ατρόμητοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκόλ με την κεφαλιά του νεαρού Τόπη να χτυπάει στο δοκάρι. Το τελευταίο πεντάλεπτο επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις καθώς η Νίκη Μιχαήλ άνοιξε το σκόρ με σούτ του Κωφού μέσα απο την περιοχή και ενώ όλα έδειχναν οτι θα είναι η νικήτρια του τελικού στις καθυστερήσεις οι Ατρόμητοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόπη πέναλτι που κέρδισε ο Ζιάκας. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με τους Ατρόμητους να είναι πιο ψύχραιμοι και να επικρατούν με 3-1 έχοντας τον εξαιρετικό νεαρό τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τσατσάρα σε εκπληκτική μέρα να αποκρούει 3 πέναλτι και να χαρίζει το τρόπαιο στους Ατρόμητους.Για τους Ατρόμητους ευστόχησαν οι Τόπης,Πινακάς και Ζιάκας ενω αστόχησε ο Μαργκάς και για τη Νίκη Μιχαήλ ευστόχησε μόνο ο Κωφός.

3


Η βράβευση έγινε από τους διοικητικούς της ΕΠΣΛ παρόντος του προέδρου κ. Γρηγορίου.

Η διαιτητική τριπλέτα αποτελούνταν απο Μπουμαρσόπουλο,Ντούρμα,Τσιτρούλη.

Ατρόμητοι (Τηλέμαχος Ζιάκας): Τσατσάρας, Μαργκάς, Μωυσιάδης, Καραδούκας, Τσουμάνης, Τόπης, Γούτας, Σουλιώτης, Ζιάκας Δ. , Πινακάς, Γερακίνης, Καραούλας, Δελημήτρος, Γεωργουλόπουλος, Ζιάκας Γ.

Νίκη Μιχαήλ (Ζήσης Γεράσης): Παπαπολυμέρου, Κούκος, Φάκας, Μασιάς, Κωφός, Κουσιάς, Χαλάτσης, Τσαρούχας, Ραπτόπουλος, Καρδιτσόπουλος, Καραναστάσης, Δραγατσίκης,Παπακώστας, Μήλιος, Αρσενίδης

5