Πρωτιά για τον Κώστα Τσιάκο που κυνηγούσε το δικό του ρεκόρ…

Στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας του Νομού μας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 τερμάτισε ο Κώστας Τσιάκος!

Ο ικανότατος επιθετικός του Φαλανιακού έχοντας σημειώσει είκοσι γκολ κατακτά το «Χρυσό παπούτσι» για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, έχοντας πίσω του αρκετά δυνατούς αντιπάλους.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Γκαραλιάκος του Ολυμπιακού Αμπελιάς έχοντας δέκα επτά γκολ και στη τρίτη θέση ο Βασίλης Κατσαμάγκας του Μακρυχωρίου με δέκα έξι γκολ.

Ο Κώστας Τσιάκος είχε μία αρκετά παραγωγική χρονιά φθάνοντας τα είκοσι γκολ, σε σχέση με πέρυσι όπου σκόραρε μόλις οκτώ φορές και πάλι με τη φανέλα του Φαλανιακού.

Μάλιστα, για τον θεσμό του Κυπέλλου ο έμπειρος επιθετικός είχε σκοράρει έξι φορές κι έτσι αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ και στον θεσμό αυτό!

Τέλος, να πούμε ότι ο ίδιος κυνηγούσε το δικό του ρεκόρ για να προσπεράσει τον Δημήτρη Αλεξανδρή στους πρώτους σκόρερ του Φαλανιακού, όπου ο έμπειρος επιθετικός είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 26 φορές σε 34 ματς (ήταν πρωτάθλημα με 18 ομάδες) σε μία χρονιά πρωταθλήματος, ενώ ο Κώστας Τσιάκος φέτος είχε 20 γκολ σε 24 ματς πρωταθλήματος κι ενώ έμεναν ακόμη έξι παιχνίδια για να ολοκληρωθεί και επίσημα η κανονική διάρκεια αυτού…