Πρωτιά και άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ για τον Πυργετό!

Στο πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας θα μετέχει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Πυργετός, καθώς ολοκλήρωσε την άνοδο σήμερα μαζί με τον Πύρρο, όπου οι δύο αυτές ομάδες κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στον 3ο Όμιλο της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Με πενήντα τρεις βαθμούς λοιπόν, τα δύο συγκροτήματα ολοκλήρωσαν τη φετινή τους προσπάθεια και έτσι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη πιο πάνω κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι όπου ο Πυργετός κέρδισε στο γήπεδο τους Καλαρρύτες, ο Παζάρας με σουτ έκανε το 1 – 0 στο 20ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο Γιώργος Βάρσος με πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Άγγελου Ρακίπι έκανε δύο τα τέρματα του.

Μάλιστα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πυργετός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 με ωραίο τελείωμα και πάλι του Γιώργου Βάρσου έπειτα από κάθετη πάσα του Άγγελου Ρακίπι. Το τελικό 4 – 0 διαμορφώθηκε και πάλι με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Γιώργο Βάρσο όπου σημείωσε χατ – τρικ στο 60ο λεπτό, έπειτα από πάσα και πάλι του συμπαίκτη του, Ρακίπι Άγγελου.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Πύλιουρας, Μπουλάρι (65′ Ζάχος), Καμάμι, Τσάκε, Ριζάκης (50′ Περκέτσι), Ρακίπι Ν., Τζιόλας, Ρακίπι Άγγ., Πουρλιώτης, Παζάρας (50′ Παπαγεωργίου), Βάρσος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Κουβατάς, Χατζής.