Πρόεδρος Πόρου: Οι νύχτες είναι δύσκολες, πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο

Τον αγώνα που βιώνει μακριά από την οικογένεια του και τον τόπο του αναφέρει αποκλειστικά στο athleticradio.gr ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης ο οποίος χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Ασσαριωτάκης, βρισκόταν στην Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο ο κορωνοϊός τον καθήλωσε σε καραντίνα προκειμένου να ξεπεράσει μια ακόμα δυσκολία και να επιστρέψει στην χώρα μας υγιής.

Ο ίδιος μίλησε στο athleticradio.gr για το πως βιώνει τον ιό, τι πρέπει να κάνει για να το ξεπεράσει στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για το μένουμε σπίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο athleticradio.gr ο Γιάννης Ασσαριωτάκης για την περιπέτεια της υγείας του:

“Το παλεύω καθημερινά, μετράω τις ημέρες για να τελειώσει και αυτή η περιπέτεια. Το σώμα μου έχει κουραστεί από τον μεγάλο βήχα. Οι νύχτες είναι δύσκολες. Μόλις βραδιάσει γίνονται δυσκολότερα τα συμπτώματα. Αν έμενα μέσα δεν θα το πάθαινα. Ας το καταλάβουν όλοι λοιπόν ότι πρέπει να μένουμε στο σπίτι.

Φυσικά η κατάσταση είναι δυσκολότερη όταν είσαι μακριά από τους αγαπημένους σου και τον τόπο σου. Για να το ξεπεράσεις αυτό χρειάζεται καλή ζωή, ζεστά ροφήματα, καλή ψυχολογία. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση γιατί μου ρίχνει το ηθικό και δεν χρειάζεται.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό μου. Η δύναμη που πήρα ήταν τεράστια από την αγάπη που έλαβα. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι και τους ευχαριστώ για μια ακόμα φορά”.

The post Πρόεδρος Πόρου: Οι νύχτες είναι δύσκολες, πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...