Πρόκριση με MVP τον Μπαταβάνη

Με MVP της πρόκρισης τον τερματοφύλακά της, Χρήστο Μπαταβάνη, η Φορτούνα Κουστοχέρου πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, επί της Πελασγιώτιδας στο γήπεδο του Θεσσαλικού.

Για να φτάσουμε όμως στην πρόκριση της Φορτούνας, χρειάστηκαν τα πέναλτι, καθώς μετά από ένα στείρο 0 – 0 για 90′ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί όπου ο τερματοφύλακας του Κουτσοχέρου, Χρήστος Μπαταβάνης ήταν ο άνθρωπος «κλειδί». Και αυτό διότι αρχικά απέκρουσε το τρίτο σε σειρά πέναλτι της Πελασγιώτιδας, ενώ ήταν εκείνος που σκόραρε το τελευταίο πέναλτι για τον Φορτούνα, παίρνοντας επάξια τον τίτλο του MVP!

Διαδικασία των Πέναλτι

0 – 1 Δημητρέλης
1 – 1 Κουσιώρας
1 – 2 Παζάρας
2 – 2 Χριστώνης
2 – 3 Σιούτας
2 – 3 ο Μπαταβάνης κέρδισε τον Δάσσιο
2 – 4 Γκουντρουμπής
3 – 4 Ιορδανίδης
3 – 5 ο Μπαταβάνης

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Δάσσιος, Ντογκάνι, Ιορδανίδης, Χασιώτης, Τζήμουλας Γ., Τσιγγάνης, Τσιαντούλης, Χατζής Κ., Κουσιώρας, Χριστώνης.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας, Γκόγκος Π., Γκουντρουμπής, Βλησσαρούλης, Μητράκας (60’ Μαμάτσας), Τσιούτσιας Λ. (46’ Σιούτας), Σκούπρας, Χατζής (60’ Κουκουράβας), Δημητρέλης, Αετόπουλος (46’ Παζάρας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Μπακλαβά, Κοσμέτου.