Πρόκριση που ήρθε στο φινάλε για τον Πύρρο!

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας πήρε ο Πύρρος, καθώς κέρδισε με σκορ 3 – 1 τη Προοδευτική Βερδικούσιας στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης».

Το παιχνίδι από την αρχή είχε μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο συλλόγους και το τελικό σκορ να κρίνεται στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Ο Κώστας Λέτσιος τροφοδότησε τη μπάλα στον Λεσάι και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό σουτ κέρδισε τον Νυχτερίδα για το 1 – 0 του Πύρρου.

Η απάντηση από τη Προοδευτική Βερδικούσιας ήρθε στο 27 λεπτό. Ο Νίκος Οικονόμου με εξαιρετική προσπάθεια και όμορφο τακουνάκι βρήκε τον Ηλία Κουζιώνη κι εκείνος πλάσαρε για το 1 – 1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δημήτρη Βλάχου είχαν τη κατοχή της μπάλας και οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπακλαβά προσπαθούσαν να απειλήσουν τον Πύρρο με αντεπιθέσεις.

Τελικά, στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπούζο ήταν αυτός που έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ το συγκρότημα του Δημήτρη Βλάχου με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό σκορ και το 3 – 1 διαμόρφωσε από κοντά με πλασέ ο Αλιάι…

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Κιόρογλου, Μαρούδης (70′ Τζίκα Ίλ.), Μάρης, Λέτσιος, Κάτσης, Αλλιάι, Αγκόλι (58′ Λάττα), Μπούζο, Λεσάι, Φουρκιώτης (67′ Δημόπουλος), Σάρα (86′ Τζιόγκας).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μπακλαβάς, Στατήρης, Χαράλαμπος Κ., Ζερδαλής Σπ., Πουρνάρας (61′ Δημήρης), Κουζιώνης, Ζερδαλής Κ. (67′ Χαράλαμπος Ι.), Οικονόμου Ν. Αθ., Συνάπαλος (90′ Γκουρνέλης), Χαράλαμπος Γ. (82′ Γκουντιλιάνης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Ρουπέλας, Κουτίνα.