Πρόταση από Ρουμανία για τον Λόπεζ

Στο κρισιμότερο σημείο βρίσκεται η υπόθεση του Κριστιάν Λόπεζ στον Άρη καθώς ο Ισπανός επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Ρουμανίας.

Οι συζητήσεις των «κίτρινων» με τον 31χρονο επιθετικό είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία επαφής και για επιμέρους όρους του (διετούς) συμβολαίου που πρότεινε ο Άρης. Ωστόσο, στις τελευταίες ώρες προέκυψε ένας σοβαρός αντίπαλος από τη Ρουμανία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ρουμανική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κριστιάν Λόπεζ και μάλιστα προσφέρει περισσότερες απολαβές σε σχέση με την προσφορά του Άρη. Αυτός, ενδεχομένως, είναι και ο λόγος της στασιμότητας που παρατηρείται στις τελευταίες ώρες στο ζήτημα του Ισπανού επιθετικού παρότι οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά στην τελική συμφωνία.

Πέραν βέβαια της υπόθεσης του Κριστιάν Λόπεζ, μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί ο Άρης κι αυτή του Αρμάντο Σαντίκου μετά την αλλαγή δεδομένων στο δικό του ζήτημα και την απόφαση της Λεβάντε να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...