Πρόταση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για τον Μάντζαρη!

Σε μια αναπάντεχη διαπραγματευτική κίνηση, που θα ταράξει τα νερά, προχώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, χτυπώντας την πόρτα του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο από τους “ερυθρολεύκους” (σ.σ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα τον καλούσαν τις επόμενες ημέρες για επέκταση) και το “τριφύλλι” είναι διατεθειμένο να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον “αιώνιο” αντίπαλο.

Οι “πράσινοι” δεν κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση, αλλά ζήτησαν από τον Ολυμπιακό να απαντήσει αν δέχεται να τον παραχωρήσει και με ποιο οικονομικό τίμημα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποδεικνύει και πάλι εμπράκτως την επιθυμία του για έναν νεανικό και ελληνικό Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη αποδεσμεύτηκαν οι ξένοι παίκτες (πλην Γκιστ) και παράλληλα έγινε η κίνηση για την απόκτηση του Μάντζαρη, που έρχεται να προστεθεί στις άλλες συζητήσεις με τους Βουγιούκα και Καλάθη.

Αγωνιστικά η επιδίωξη των “πρασίνων” μπορεί να στηριχτεί στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά έναν γκαρντ με τις προδιαγραφές του Δημήτρη Διαμαντίδη, να προσφέρει στο οργανωτικό κομμάτι και κυρίως να δώσει λύσεις μαρκάροντας τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.

Το μόνο που εκκρεμεί πλέον είναι να μάθουμε τις προθέσεις του Ολυμπιακού.