“Πρώτη” για Νίκαια

Ξεκίνημα αυτές τις μέρες και για την ΑΕΔ Νίκαιας με νέο προπονητή αλλά βασισμένη πάντα στην ίδια πολιτική που διακρίνει την διοίκηση του συλλόγου τα τελευταία χρόνια που την καταξιώνει ψηλά στο χώρο.

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Θοδωρής Στεργιάδης (Προπονητής):

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ υγεία στους παίκτες της ομάδας μου αλλά και σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια και να αναδείξουμε φυσικά όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε τα νέα παιδιά.

Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα, η Νίκαια είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στη μεγάλη τοπική κατηγορία και είναι μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να δείξω και τις δικές μου προπονητικές δυνατότητες και πιστεύω να πάμε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα αλλά να αγωνιζόμαστε κάθε αγωνιστική για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Μεταγραφικά θα προχωρήσουμε σε λίγες προσθήκες ήδη κάναμε δύο και αναμένεται να κάνουμε άλλες δύο αφού θα στηριχθούμε στον βασικό κορμό.

Η Νίκαια πάντα μου άρεσε ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και λειτουργίας και ανάλογα θα πράξουμε και φέτος βαδίζοντας στα χνάρια που χάραξαν οι προκάτοχοι μου τόσο ο κ. Κολομητρούσης όσο και ο κ. Παπαντωνίου οι οποίοι και έκαναν εξαιρετική δουλειά και θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε καινούρια στοιχεία. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που υπάρχουν βάσεις στην ομάδα και δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν».

Θανάσης Νασιακόπουλος (Πρόεδρος):

«Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Τη νέα χρονιά αναμένεται το πρωτάθλημα να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό μιας και ενισχυθήκανε όλες οι ομάδες. Όσο για τη Νίκαια εμείς παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας που έχει να κάνει με την προώθηση και ανάδειξη ταλέντων ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά. Το πιο σημαντικό είναι πως ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε ως έχει. Η Νίκαια είναι μια ομάδα με ιστορία που θα κυμανθεί στο ίδιο επίπεδο, μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο».

Πασχάλης Μπακαρτζής:

«Στην ομάδα ήρθαν αρκετά νέα παιδιά και θα επιδιώξουμε μέσα από δουλειά να φανούμε και φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για το πρωτάθλημα μιας και δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες αλλά εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσουμε εμείς».

Αντώνης Ψαρούλης:

«Στόχος για εμάς είναι να διαγράψουμε μια ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα και αν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι. Σίγουρα τα μπάτζετ των ομάδων είναι περιορισμένα αφού κάθε χρόνο βλέπουμε μια ομάδα να ξεχωρίζει και ευελπιστώ φέτος όλες οι ομάδες να εμφανιστούν ανταγωνιστικές».

Θανάσης Γεωργόπουλος:

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, να φανούμε ανταγωνιστικοί με σκοπό να αναδείξουμε νέα παιδιά και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουμε. Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στην ομάδα και θέλω μέσα από σκληρή δουλειά να διακριθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Θανάσης Τζουβάρας:

«Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε όλο αυτό το διάστημα όλοι μαζί και μέσα από συλλογική προσπάθεια να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».