Πρώτη για Μπόα Μόρτε

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ΑΕΛ έκανε την Τρίτη ο νεοαποκτηθείς της άσος, Λούις Μπόα Μόρτε, που δήλωσε πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του.

Χαρούμενος και άκρως ευδιάθετος ήταν ο Λούις Μπόα Μόρτε που την Τρίτη προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες στην ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση και ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως από αυτόν υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος ο έμπειρος άσος είπε για την μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Λάρισα. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου καθώς όλα τα μέλη της ομάδας με καλωσόρισαν και με υποδέχτηκαν θερμά. Η επίδραση των συμπαικτών μου σε μένα είναι θετική. Σίγουρα οι συνθήκες προπόνησης για εμένα είναι πολύ διαφορετικές εδώ καθώς έχει πολύ ζέστη και είναι κάτι το οποίο πρέπει να συνηθίσω».

Επίσης ο 34χρονος χαφ αποκάλυψε ότι «είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά έδωσα στον προπονητή την υπόσχεσή μου κι αυτή ακριβώς σκοπεύω να τηρήσω. Όπως σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκα έτσι και εδώ, θα δίνω κάθε φορά μέσα στο γήπεδο τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τους νέους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η μοναδική υπόσχεση που μπορώ να δώσω στους φιλάθλους της ομάδας. Ελπίζω να βοηθήσω ουσιαστικά την ΑΕΛ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να δώσω και να πάρω χαρά από τον κόσμο της».

Όσο για τον Βραζιλιάνο Σεσίνια, που είναι επίσης νέο μεταγραφικό απόκτημα εκείνος τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά την πρώτη εβδομάδα που βρίσκομαι στην ομάδα. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή, αλλά και με καλούς συμπαίκτες».

[youtube mzY3Het5ZEc]

 

[youtube L-jVl3wQWS8]