Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τα Βούναινα

Τα Βούναινα πέτυχαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2 – 1 του Άρη Κουλουρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό και σημαδεύτηκε από πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 55′ τα Βούναινα πήραν το προβάδισμα με τον Σταύρο Τσαπράζη. Ο έμπειρος στόπερ εξαπέλυσε ένα εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα νικώντας τον Βαγγέλη Κύρκο για το 0 – 1.

Στο 62′ ο Τσιφλίζογλου πέτυχε το 0 – 2 με ιδανικό πλασέ εντός περιοχής. Ενώ, το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Άρη ήτανε να μειώσει στο 70′ με σουτ του Βασίλη Κύρκου.

Με αυτή την ήττα ο Άρης Κουλουρίου έμεινε στους έξι βαθμούς, όσους έχει και ο Βουκεφάλας που ηττήθηκε από τον Δολιχιακό με 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Κώστας Τσιτσιούμης): Κύρκος Βαγ., Καρλικιώτης Μ., Δέλλας, Κύρκος Βασ., Κάτσι, Μπουζώνας, Αθανασόπουλος, Μοσχοβίτης, Κοκκινάς, Καρλιγκιώτης Α. (70′ Κουρμπάτι), Πατσιώνης (75′ Παπαγεωργίου).

Βούναινα (Χρήστος Ντίστας): Καραποστόλης, Κουρτσιούμης (60′ Χατζηλιάδης), Γκρίμπας, Παλάσκας, Παπακώστας, Τσάλτας (25′ λ.τ. Ευαγγέλου), Τσιφλίτζογλου, Μερτζανίδης, Τσιαπράζης Κ., Τσιαπράζης Σ., Παπαδόπουλος (35′ Χατζηθεοδώρου).

Διαιτητική Τριπλέτα

Τσιοφλίκη, Αναστασίου, Παπαδημητρίου