«Πρώτη» με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά στον ΠΟΕ

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) η πρώτη συνάντηση του ΠΟ Ελασσόνας ενόψει της σεζόν 2019-20.

Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας.

Όσο θα περνούν οι μέρες οι ρυθμοί στις προπονήσεις θα ανεβαίνουν,ώστε η ομάδα να αποκτήσει την ομοιογένεια για να παρουσιαστεί έτοιμη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τον αγώνα για το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Χάμος (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Πετκολάι (Λάρισα 2012), Αθανασούλης (Δόξα Βλαχογιαννίου).

Έφυγαν: –

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης ο τεχνικός του ΠΟΕ Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε δήλωσε:

«Για μένα ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να μείνω για ακόμη μία χρονιά στην Ελασσόνα. Βρήκα ένα ιδανικό περιβάλλον ώστε να εργαστώ, με γήπεδα, αποδυτήρια και το βασικότερο με υλικό. Πάρα πολλά παιδιά από την γύρω περιοχή και αυτός ήταν ο στόχος μας από πέρυσι που ήρθα στην ομάδα, όσο το δυνατόν να πλαισιώσουμε την ομάδα με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. θεωρώ ότι έχουμε βάλει ποιότητα στην ομάδα με τις προσθήκες που κάναμε και με αυτές που θέλουμε να κάνουμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς γιατί έχουμε βάλει υψηλούς στόχους φέτος και θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα φέτος να αλλάξει κατηγορία, έχει τις δυνατότητες, έχει το υλικό έχει τις συνθήκες έχει μια διοίκηση και που το θέλει και το πιστεύει. Μακάρι να μας πάνε όλα καλά. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε αυτό το στόχο και εύχομαι στο τέλος να το πετύχουμε».

Ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης δήλωσε:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και με υγεία σε όλους πρώτα απ΄όλα. Η διοίκηση της ομάδας θα είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές για οτιδήποτε χρειαστούν. Η ομάδα πέρυσι είχε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και φυσικά κατάφερε να κατακτήσει και το κύπελλο της ΕΠΣΛ. Και για τη νέα χρονιά έχουμε υψηλούς στόχους και πιστεύω ότι με σκληρή προσπάθεια στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Πηγή: radioelassona.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...