Πρώτη νίκη από τα έντεκα βήματα!

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Άγιος Θωμάς στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, μιας και επικράτησε με 2 – 1 του Μαχητή Τερψιθέας στο γήπεδο της Νεάπολης. Το νικητήριο γκολ για τον Άγιο Θωμά ήρθε από την άσπρη βούλα, όπου και ήταν εύστοχος ο Καλούσης στο 53ο λεπτό του αγώνα.

Τους τέσσερις βαθμούς έφθασε λοιπόν το συγκρότημα του Βασίλη Κυριάκου με την σημερινή νίκη όπου ήταν και η πρώτη και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, ένα βαθμό έχει η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή και βρίσκεται στην δέκατη θέση μετά και το πέρας της τρίτης αγωνιστικής.

ΔΟΛΜΕΣ - ΚΑΛΟΥΣΗΣ

Δυνατό σουτ του Χονδροδήμου για τον Μαχητή στο 13ο λεπτό του αγώνα, όμως η μπάλα δεν βρήκε δίχτυα και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πάτρα.

ΜΠΑΡΤΖΙΑΛΗΣ - ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ

Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με μία όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλούση, ενώ στο 39ο λεπτό ο Μαχητής έφθασε στην ισοφάριση του σκορ και στο 1 – 1 με την κεφαλιά του Καμπουρογιάννη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Χατζηκαμαγιάννη.

ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η λύτρωση για τον Άγιο Θωμά ήρθε στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλούση. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από υπόδειξη του διαιτητή κ. Ντανταλή και ο Καλούσης έκανε το 2 – 1 για τους «βυσσινί» από την άσπρη βούλα. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση να δοθεί πέναλτι, όπως και για μία φάση δύο λεπτά αργότερα όπου σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Μαχητή, δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ τους κι ενώ το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το 2 – 1.

ΚΑΛΟΥΣΗΣ - ΔΟΛΜΕΣ

Οι Συνθέσεις

Ασπίς Αγίου Θωμά (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Μπαρτζιάλης (67′ Κονταξής), Γκούτουρας, Τσιουκάρης, Χριστιανός, Παλιοτζήκας, Κουτσάκης, Καλούσης, Καραούλας (55′ Μπουρίτας), Ράμα (88′ Αντωνόπουλος), Γελαδάρης.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Δημεράς, Κουτσογιαννούλης, Κολοκυθόπουλος, Σκαφιδάς, Καμπουρογιάννης, Δολμές, Πατσιούρας, Χονδροδήμος (57′ Πατσούρας Γ.), Ρουμπιές (79′ Λέτσιος), Κατσής (46′ Οικονόμου), Χατζηκαμαγιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντανταλής, Ευστρατίου, Τζιόλας.