Πρώτη νίκη για Λιβάδι

Την πρώτη του νίκη στον 2ο Όμιλο της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου, επικρατώντας με 5 – 1 του Μύτικα Καλυβίων.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις από το πρώτο λεπτό της συνάντησης με τον Γκόλτσιο με σουτ από τον χώρο του κέντρου, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν το παιχνίδι με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Βασίλη Τζημαγιώργη με σουτ μέσα από τη περιοχή, για να πάρουν το προβάδισμα στο 45′ με τον Ντάμπο με σουτ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη και στο 65′ ο Βαρβαρέζος από θέση τετ – α – τετ έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στο Λιβάδι για να έρθει ο Βασίλης Τζημαγιώργης στο 72′ να κάνει το 4 – 1 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χαλκιά.

Το τελικό 5 – 1 διαμόρφωσε στο 80′ ο Φτεργιώτης από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Καλύβια είχαν και δοκάρι όταν ο Δοξαράς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καψάλη.

Οι Συνθέσεις

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης, Μπατζάκης, Γκαβοτάσιος, Τζημαγιώργης Τ., Δαμαλής (70′ Καρράς), Φτεργιώτης, Χαλκιάς (60′ Σούρδης), Βαρβαρέζος, Γαζέτης, Τζημαγιώργης Β., Ντάμπος.

Μύτικας Καλυβίων (Νίκος Γεροφωκάς): Νταμπώσης Γ., Γκόλτσιος, Γκαβαλιάγκας, Κατσίμπουρας, Φουρκιώτης, Καϊμακάμης, Δοξαράς, Γεροφωκάς, Ζιακούλης, Καζακλάρης (70′ Μπατζογιάννης), Νταμπώσης Χ. (75′ Μητροδήμος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Πρακατές, Δρυστέλλας.