Πρώτη νίκη για την Αστραπή Ν. Πολιτείας!

Την χαρά της πρώτης νίκης είχε την ευκαιρία να γευτεί η Αστραπή Ν. Πολιτείας στην 16η «στροφή» της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας, καθώς επικράτησε του Αμπελωνιακού με σκορ, 2 – 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/02).

Οι «πορτοκαλί» του Γιάννη Σιάρκου παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας την πρώτη νίκη και φθάνοντας τους πέντε βαθμούς. Από την πλευρά της, η ομάδα του Δημήτρη Αλεξανδρή έμεινε στους δώδεκα βαθμούς και την 15η θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Μαριγκούδης έβαλε σε θέση οδηγού την Αστραπή Ν. Πολιτείας στο σκορ και το 1 – 0 αποτέλεσε σκορ ημιχρόνου.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με γκολ στο γήπεδο της Κοιλάδας. Συγκεκριμένα, ο Φασούλας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2 – 0 που έδωσε και σημαντικό προβάδισμα ενόψει και της συνέχειας του αγώνα.

Ο Δημήτρης Αλατάς ήταν αυτός που έβαλε τον Αμπελωνιακό ξανά στο παιχνίδι στο 82′, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει κάτι ως προς το σκορ και την Αστραπή Ν. Πολιτείας να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!