Πρώτη νίκη για την Προοδευτική Ανάβρας!

Την πρώτη της νίκη και τους πρώτους της βαθμούς πανηγύρισε η Προοδευτική Ανάβρας, η οποία επικράτησε με 3 – 1 του Θερμαϊκού Στομίου για τη 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στον αγώνα τώρα, με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Πολύζος υπέπεσε σε παράβαση εντός της περιοχής της ομάδας του, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιαννουλέας για το 1 – 0.

Στη συνέχεια ανέλαβε… δράση ο Καλαφάτης. Ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, ασφαλίζοντας έτσι τη νίκη της Προοδευτικής Ανάβρας.

Ο Θερμαϊκός Στομίου, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο αργότερα στο τελικό 3 – 1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρίζου Οικονόμου, το οποίο μάλιστα το είχε κερδίσει ο ίδιος.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Ανάβρας (Στέφανος Φλώρος): Κιλιργιώτης, Παρλάτζας Β., Γκιόσι, Τέλλιος, Χονδροδήμος, Ασίκογλου, Καλαφάτης, Γιαννουλέας, Παραλάτζας Π., Σχοινάς, Μήλιος Κ..

Αγωνίστηκαν και οι: Γκαραβέλης Θ., Γκαραβέλης Β., Βούλγαρης, Μήλιος Απ.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Οικονόμου Χρ., Δάλλας, Αλεξίου, Παπαοικονόμου (46′ Χλωρός), Πολύζος, Τοπάλης, Χατζηλιόντας (30′ λ.τ. Τσερίκου Γκ.), Οικονόμου Ρ., Τσιάρας, Πατέτσος (26′ Τσερίκου Ντ. (85′ Μπλέτας)), Ιορδανίδης (80′ Τριανταφύλλου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρουπέλας, Κοσμέτος, Χαλκίδης.