Πρώτη νίκη για τον Δαμασιακό!

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) ο Δαμασιακός, μιας και επικράτησε του Πύρρου με σκορ, 1 – 0!

Τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε το σύνολο του Βασίλη Νάρη κατακτώντας έτσι και την πρώτη νίκη, με τον Δαμασιακό να φθάνει τους πέντε βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Βλάχου δεν αποκόμισε το θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα στο Δαμάσι κι έτσι έμεινε στους έξι βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική ανάμεσα στις δύο ομάδες σημείωσε ο Αλέξης Τσούτσας στο 73′ με πλασέ ύστερα από βαθιά πάσα του Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ για τις δύο ομάδες χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με χαρακτηριστικές τα δοκάρια των Κυρατζή, Λούτσου και Τσούτσα για τον Δαμασιακό και με τους Γιώργη και Χύσα για τον Πύρρο…

Οι Συθέσεις

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Μπακαΐμης (40′ λ.τ. Ιωαννίδης), Λέτσιος Στ. (70′ Μούρι), Μουσιάρης Θ., Μουσιάρης Δ., Σκούπρας (55′ Ασπραδάκης), Δούκας, Κυρατζής (55′ Θόμο), Τσούτσας, Λούτσος.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Ντούσιος, Βίλλης, Τσιρογιάννης, Σκαφιδάς (55′ λ.τ. Νικούλης), Βύρλας (78′ Νούσιας), Αλλιάι, Τζόγκας, Σουλάι (65′ Χύσα), Γιώργης, Μπαλαμπάνος, Μάρης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Νίκζας, Σκριάπας.