
Πρώτη νίκη για τον Θερμαϊκό
Την πρώτη του νίκη στη σεζόν πέτυχε ο Θερμαϊκός Στομίου, κερδίζοντας με 4 – 2 τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων για την 3η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.
Έτσι η Φαρσαλινή ομάδα στους 3 βαθμούς και την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ με αυτή την νίκη ο Θερμαϊκός έφτασε τους 4 βαθμούς όντας στην 4η θέση.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 15′ με τον Τσιάρα. Στο 20′ ο Ντένο Τσερίκου άνοιξε το σκορ για το Στόμιο. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 50′ με τον Αναγνώστου ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1 – 1, ενώ στο 56′ ο Χαλιάνης με σουτ πέτυχε το 2 – 1.
Στο 73′ ο Κουτσουκέρας κέρδισε πέναλτι και ο Αντωνιάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2 – 2.
Την λύση για τους γηπεδούχους έδωσαν οι δύο αλλαγές του Δημήτρη Δάλλα, Πολύζος και Λιόλιος. Αρχικά στο 80′ ο Καναβός είδε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του κ. Χήτου και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.
Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και στο 83′ κατάφεραν να πετύχουν το 3 – 2 με τον Πολύζο, ενώ το τελικό 4 – 2 σημείωσε ο Λιόλιος στο 88′ της αναμέτρησης.
Τα Γκολ
1 – 0 20′ Τσερίκου Ντένο.
1 – 1 50′ Αναγνώστου.
2 – 1 56′ Χαλιάνης.
2 – 2 73′ (π.) Αντωνιάδης.
3 – 2 83′ Πολύζος.
4 – 2 88′ Λιόλιος.
Οι Συνθέσεις
Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Καρδούλας, Γιάνναρος, Οικονόμου Π., Δάλλας, Οικονόμου Κ., Χαϊνταρλής, Τσιάρας, Τσερίκου, Παπανικολάου, Καρέτζος, Χαλιάνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Πολύζος, Λιόλιος.
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιάννης Βασιλείου): Χαρισούλης, Καισέρογλου Γ., Γκουνάρας Χρ. (60′ Φάτσης), Καισέρογλου Ν., Αντωνιάδης, Σκέγια, Κουτσουκέρας, Παππάς, Κοσμίδης, Καναβός, Αναγνώστου.
Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Τσένος, Γούλας.