Πρώτη νίκη για το Λιβάδι
Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου, ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 του Διογένη για τη 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.
Οι ποδοσφαιριστές του Λιβαδίου «χτύπησαν» δύο φορές τον αντίπαλό τους και τις δύο φορές ήταν πολύ κομβικό το χρονικό σημείο. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μεταξιώτης με σουτ έξω από τη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας για το 0 – 1.
Στη συνέχεια τώρα τα λεπτά περνούσαν με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το υπέρ τους προβάδισμα, μέχρι που φτάσαμε στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, όπου και καθάρισαν το ματς. Καθώς στο 90ό λεπτό του παιχνιδιού, στην αντεπίθεση, ο Γαζέτης έδωσε στον Φτεργιώτη, ο οποίος σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Τα Γκολ
0 – 1 2′ Μεταξιώτης.
0 – 2 90′ Φτεργιώτης.
Η Σύνθεση
Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καραΐσκος, Καψάλης, Δάμαλης, Φτεργιώτης, Τζημαγιώργης, Δερβένης, Γκουτζαμάνης, Γαζέτης, Ντάμπος, Μεταξιώτης, Τσανούσας.
Αγωνίστηκαν και οι: Καρανίκας Ν., Γκρίζος Β., Σαλαβάτης Γ., Γκαβοτάσιος Γ.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμέτου, Μπόλος, Σούρλας.











