Πρώτη νίκη για το Ναρθάκι που ήρθε στο φινάλε!

Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας πανηγύρισε το Ναρθάκι, όπου κέρδισε την Αστραπή Νέας Πολιτείας εκτός έδρας με 1 – 0!

Μία νίκη που ήρθε από την «άσπρη» βούλα για το συγκρότημα του Δημήτρη Δανιλούλη στο φινάλε του αγώνα και το Ναρθάκι πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι «πορτοκαλί» του Γιώργου Καφέ προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν ήρθε και η Αστραπή έμεινε στους τέσσερις βαθμούς μετά και το πέρας της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν χαμένες ευκαιρίες για τους συλλόγους με τους Μητάκο, Καλτσά και Ταρταμπούκα να απειλούν για λογαριασμό της Αστραπής Νέας Πολιτείας.

Από την άλλη, για το Ναρθάκι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες οι Βαρελάς, Ρεντινόπουλος και Καραβαγγέλης, με το μοναδικό γκολ να σημειώνεται στο 87′.

Ο Νίκος Βράκας ανατράπηκε από τον πορτιέρο της Αστραπής, Πραγγαφίλη και ο Ηλίας Βαρελάς από τα έντεκα βήματα ήταν εύστοχος για το 0 – 1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγγαφίλης, Μπομπότης (75′ Καραπιπέρης), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Κολλάτος, Καλτσάς (70′ λ.τ. Αντωνόπουλος), Μανώλης (60′ Δημόπουλος), Μητάκος, Ταρταμπούκας, Ζησούλης.

Α.Ο. Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Λελεντζής (80′ Νεγιάννης), Κατσικόπουλος, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Ρεντινόπουλος (80′ Καπετάνος), Καψιώχας, Νταϊάκης, Καραβαγγέλης, Βράκας, Βαρελάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Κουτίνα, Σιαπλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...