Πρώτη νίκη και τι νίκη!

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεπέρασε το εμπόδιο του Δωτιέα Αγιάς ο Αετός Αμυγδαλέας, καθώς επιβλήθηκε με 3 – 0 στο γήπεδο του στην 9η αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη σημείωσε σε αυτή τη στροφή τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και αυτή η νίκη φέρνει πολλά στον Αετό εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος, με την ομάδα να φθάνει τους έξι πόντους.

Στην αντίπερα όχθη τώρα, το σύνολο του Δημήτρη Μπουκουβάλα προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, όμως δεν τα κατάφερε και στους δέκα πέντε βαθμούς.

Η αρχή για τους γηπεδούχους ήρθε με αυτογκόλ του Ποτόσογλου στο 23′ από ενέργεια του Ντάλλα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο Βασίλης Φούντας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία προσπάθεια του Βάιου Φιλίππου, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη του αγώνα τώρα και στο 72ο λεπτό, ο Παρασκευούδης βρήκε δίχτυα με σουτ από πλεονεκτική θέση μετά από ατομική προσπάθεια του Ντάλλα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 για την ομάδα του Μάκη Αλεξούδη με αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος (73′ Παπακωστούλης), Γουναράς (65′ Ντάσκας), Περδίκης, Σιάρκος, Πρατσίλας (80′ Παραφέστας), Παρασκευούδης, Τσεκούρας, Φούντας, Φιλίππου, Ντάλλας (79′ Παπαδήμος).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπρέλλας (80′ Ρώσσος), Ποτόσογλου, Ντελής, Σβερκούλης (1′ λ.τ. Κορλός), Ντακούλας, Μπαλαμώτης, Γεωργοβίτσας, Γούτος, Γελαλής, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Νάκας, Παπαγεωργίου.