Πρώτη νίκη με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πρισακάρου!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Σμόλικας, καθώς κέρδισε τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο γήπεδο της Αμπελιάς με σκορ, 2 – 1!

Απόλυτος πρωταγωνιστής όπως προκύπτει και από το σκορ για τους «πράσινους» του Γιώργου Μάτου ο Στέφανος Πρισακάρου που σκόραρε δις και έδωσε στο συγκρότημα της Φαλάνης τους πρώτους τρεις βαθμούς στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, βάση στατιστικών η νίκη αυτή για τον Σμόλικα είναι ακόμη πιο σημαντική, καθώς μέχρι τώρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετρούσε το απόλυτο στο πρωτάθλημα ενώ δεν είχε δεχθεί γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Έτσι, ο Σμόλικας πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο! Από την άλλη, το συγκρότημα του Χρήστου Καπελιάνη μπορεί να ηττήθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (06/11) όμως παραμένει ψηλά στη βαθμολογία έχοντας δέκα τρεις βαθμούς.

Στο 21ο λεπτό ο Στέφανος Πρισακάρου με ωραίο τελείωμα έβαλε τον Σμόλικα μπροστά στο σκορ, για να έρθει στο 51′ ο ίδιος και να διπλασιάσει τόσο τα τέρματα της ομάδας του για το 0 – 2 όσο και τα δικά του στον αγώνα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1 – 2 στο 55ο λεπτό με τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, με αυτό να αποτελεί και το τελικό σκορ, ενώ είχαν ευκαιρίες στο ματς με τους Φώτο, Παπακωνσταντίνου και Κερμελίδη…

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος (57′ Κατσανάκης), Χατζηλιάδης (57′ Γανός), Ντελής Δ(70′ Ντελής Ι.), Τσούλης (90′ Κυριαζόπουλος), Χατζόπουλος, Λεβαντζιώτης (90′ Φουρίκης), Αγγελόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φώτος, Κερμελίδης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Έργκιν, Χασιώτης, Πρίφτης, Κόκκινος, Παπαθανασίου, Χριστακέας (65′ Περδίκης), Πράπας (55′ Παπαγεωργίου), Πρισακάρου (90′ Ελσάι), Λιάκος, Χαζίζι (55′ Καρυώτης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Δίχρης, Πάλλας.