Πρώτος βαθμός για την Αιγάνη, έ(Χ)ασε την ευκαιρία για τη δεύτερη θέση ο Δρυμός!

Το τελικό σκορ (1 – 1) ανάμεσα σε Όλυμπο Αιγάνης και Κεραυνό Δρυμού στο μεταξύ τους παιχνίδι, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους δύο συλλόγους.

Για τον Όλυμπο Αιγάνης αυτός ο βαθμός είναι ο πρώτος που κατακτά η ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Καζάκη έφθασε τους οκτώ βαθμούς και έχασε την ευκαιρία για νίκη και τη δεύτερη θέση παρότι ήταν μπροστά στο σκορ στον αγώνα.

Στο 50ο λεπτό ο Ευριπίδης Λαγιόκαπας «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση για λογαριασμό του Κώστα Καζάκη με σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό ο Σαμέτ με πλασέ από κοντά για την ομάδα του Γιώργου Μπάτζιου…

Βέβαια, νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, με πιο σημαντικές αυτές για τον Δρυμό και το δοκάρι του Δημήτρη Γκόγκουρα στο 40′, όπως και το χαμένο πέναλτι του ίδιου στο 60′, πέναλτι που κέρδισε ο Λαγιόκαπας και αντέδρασε σωστά ο Ριζάκης.

Σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι είχε και ο Όλυμπος Αιγάνης, με τους Σαμέτ, Μπουλάρι Λ. και Τάκη να απειλούν και το 1 – 1 να είναι το τελικό σκορ στον αγώνα…

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Αιγάνης (Γιώργος Μπάτζιος): Ριζάκης, Μπουλάρι Γ., Γκαραγκούνης Ι., Χριστοδούλου, Λάζος, Μπουλάρι Λ., Γκαραγκούνης Χ., Τάκης, Ρουμπιές (88′ Βουγιούκας (90′ λ.τ. Φουντούνας)), Σαμέτ, Πουρλιώτης.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Πουρνάρας, Μιφτάρι, Γκαντούνας Β. (80′ Ζιώγας Θ.), Κατσιαμήτας, Τέλλιος, Καραποστόλης, Ζαγκλιαβός (75′ Ρούσι), Σουγλής (77′ Δαχλύθρας), Κόγιος (68′ Καρακώστας), Λαγιόκαπας, Γκόγκουρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Παπαγεωργίου, Σκάρπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...