Πρώτο φαβορί ο Ανυφαντάκης στην Ιεράπετρα – «Θέμα» με προσφυγές

“Ανοιχτό” στον ΟΦ Ιεράπετρας παραμένει το θέμα Καβακά με τον Κώστα Ανυφαντάκη να είναι πρώτος στη λίστα όσο εκκρεμεί το τι θα γίνει με τον νυν προπονητή της Λασιθιώτικης ομάδας. Προσφυγή κατέθεσαν οκτώ παίκτες.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΦΙ, Θανάσης Μπέρκοβιτς, αρθρογράφησε για λογαριασμό της καθημερινής εφημερίδας του Λασιθίου “Ανατολή” (και της online έκδοσής της) σχετικά με όλα τα θέματα επικαιρότητας της ομάδας. Ξεκίνησε με το οικονομικό θέμα που δημιουργήθηκε με τους παίκτες και συνέχισε με το προπονητικό.

Σύμφωνα με τον επίλογο του άρθρου του ο ΟΦΙ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την παραμονή Καβακά (τον οποίο έχει στο στόχαστρο η Βέροια). Σε περίπτωση που δεν παραμείνει, πρώτος στη λίστα για αντικαταστάτης του είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Διαβάστε το άρθρο του Θανάση Μπέρκοβιτς:

«Χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία προσπαθούν να κρατήσουν οι άνθρωποι του ΟΦΙ σε μια μεταβατική περίοδο όχι μόνο για την Ιεραπετρίτικη ομάδα αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει διάφορα που δεν αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της ομάδας, όπως η ιστορία με τις οκτώ προσφυγές παικτών και το θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με κύκλους της ομάδας, έχει διαμορφωθεί μια αρνητική ατμόσφαιρα από κάποιους που δεν ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα. Οι οκτώ παίκτες που έκαναν προσφυγή είχαν ειδοποιηθεί από τον πρόεδρο κ. Θαν. Χηνόπουλο ότι θα εξοφληθούν μέχρι τις 31 του μήνα καθώς ο κορωνοϊός δημιούργησε πολλά θέματα σε ότι αφορά τις κινήσεις των εταιρειών.

Το ίδιο ισχύει και στον οργανισμό του ΟΦΙ στο διάστημα των τελευταίων μηνών, όμως προσωπικά ο πρόεδρος εγγυήθηκε σε όλους τους παίκτες ότι δεν θα χάσουν τα χρήματά τους, απλά ζήτησε περιθώριο μέχρι τέλη Ιουνίου για να τους ξοφλήσει.

Δυστυχώς, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Στράτος Χιντζίδης, Βασίλης Βογιατζής, Νίκος Κατσικοκέρης, Άγγελος Χαντί, Περικλής Μηνάς, Κέβι Χύσι και Νίκος Σκόνδρας έκαναν προσφυγή.

Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο site ειδησεογραφίας της Football League γράφτηκαν πράγματα που προσβάλλουν τον ΟΦΙ και τη νοημοσύνη του κόσμου. Αναφέρεται στους παίκτες αυτούς και αναγράφεται στο ρεπορτάζ για τοποθέτηση του Αναστασόπουλου ότι ο κ. Χηνόπουλος δεν σήκωνε το τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν, ενώ οι συνεργάτες του ενημέρωναν ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Επίσης στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι θα γίνουν και άλλες προσφυγές και αναφέρεται ότι οι παίκτες πληρώθηκαν μέρος του μισθού του Ιανουαρίου στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια δεν πήραν τίποτα. Τονίζεται ότι υπήρχε γκρίνια από τους ποδοσφαιριστές που είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές, αλλά αυτοί συνέχισαν.

Τέλος το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κάνει αναφορά και στα χρήματα που ζητάνε οι ποδοσφαιριστές αλλά σύμφωνα με κύκλους του ΟΦΙ τα ποσά είναι παρά φουσκωμένα και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάνε κάθε φαντασία.

Για όλα αυτά ο ΟΦΙ θα “παλέψει” για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και του ονόματός του, διότι πολλά από αυτά που ειπώθηκαν είναι ανυπόστατα. Η συνέχεια θα είναι έντονη και το νομικό επιτελείο του ΟΦΙ θα κινηθεί όπως επιτρέπεται από το νόμο για να δικαιωθεί.

Τονίζεται παράλληλα ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα χάσει τα χρήματα που δούλεψε και δικαιούται λοιπόν να τα πάρει. Παράλληλα από τον ΟΦΙ ειπώθηκε ότι να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι της ομάδας ότι εξαιτίας όλων αυτών που έγιναν σε παγκόσμιο επίπεδο προέκυψε η καθυστέρηση στις πληρωμές και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη βιωσιμότητα της ομάδας.

Όσο γι’ αυτό που γράφτηκε ότι ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και ότι είναι επισφαλής ακόμα και η συμμετοχή στη Football League ή Super League 2 ανάλογα με τις τελικές αποφάσεις, δεν ισχύει.

Όταν θα έρθει η στιγμή για να οριστικοποιηθεί η κατηγορία, θα γίνουν δυναμικές κινήσεις, ο ΟΦΙ θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές αντάξιους της κατηγορίας που θα αγωνίζεται με σωστή διαχείριση χρημάτων και όχι άσκοπες σπατάλες.

Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να έρθουν ποδοσφαιριστές από την Κρήτη αλλά και από όπου χρειάζεται ώστε το έμψυχο δυναμικό να είναι γεμάτο. Τα παραπάνω όμως θα γίνουν ανάλογα με την έκθεση του προπονητή, θέμα που παραμένει ανοιχτό. Οι συζητήσεις με τον Τιμόθεο Καβακά δεν έχουν καταλήξει κάπου, καθώς ούτε τη Δευτέρα δεν είχαμε κάποια εξέλιξη αλλά ο κ. Χηνόπουλος συνεχίζει να κυνηγάει το θέμα.

Η θετική κατάληψη ίσως να θεωρείται λιγότερο πιθανή αλλά πρόθεση των “ασπρόμαυρων” είναι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό. Εάν δεν ευδοκιμήσει τότε θα στραφούν στην πρόσληψη νέου τεχνικού που σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και είναι σωστά ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι πρώτος στην λίστα, αλλά όχι κλεισμένος, όσο εκκρεμεί το θέμα με τον Καβακά».

Athlitiko

The post Πρώτο φαβορί ο Ανυφαντάκης στην Ιεράπετρα – «Θέμα» με προσφυγές appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com