ΠΣΑΠΠ: «Ακόμη μία μελανή σελίδα στο πρωτάθλημα της Super League 2»

Θέση για το «λουκέτο» στη Super League 2 πήρε ο ΠΣΑΠΠ.

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών με αφορμή την ομόφωνη απόφαση των ομάδων της Super League 2 για «λουκέτο» στην κατηγορία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το «αστείο» ποσό που θα πάρουν από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

Ακόμη μια μελανή σελίδα στο πρωτάθλημα της SL2 γράφτηκε σήμερα, μετά την επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος επειδή δεν έχει εφαρμοστεί η υπ΄ αριθμ. 620241/21-12-21 ΚΥΑ.

Η κατηγορία που λογίζεται ως αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου για ακόμη μια φορά δεν τυγχάνει της δέουσας αντιμετώπισης.

Δεν θα αναλωθούμε στο ποιος ευθύνεται, αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε – και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία – είναι πως άπαντες (σ.σ. Πολιτεία, ΕΠΟ, διοργανώτρια αρχή) έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης στα όσα συμβαίνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος και οι οικογένειες τους περιήλθαν σε καθεστώς ανασφάλειας και είναι αυτοί που θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο.

Ως ΠΣΑΠΠ καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να βρουν άμεσα λύση για να μπει ένα τέλος στο νέο διασυρμό που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο με θύματα τους ποδοσφαιριστές.

The post ΠΣΑΠΠ: «Ακόμη μία μελανή σελίδα στο πρωτάθλημα της Super League 2» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com