Πως οι αλλαγές στο Κύπελλο φέρνουν ανισορροπία στο πρωτάθλημα

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Κύπελλο είναι μία εξέλιξη που επιφέρει ανισορροπία στο πρωτάθλημα και σε σχέση με τους συνδιεκδικητές του τίτλου όπως ο Ολυμπιακός.

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά την Πέμπτη με τον Λεβαδειακό και μετά έχει την Κυριακή ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία αναμέτρηση μες στην εβδομάδα.

Η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει το ματς της την Τετάρτη με την Λαμία σαφώς και προκαλεί ανισορροπία σε σχέση με το πρωτάθλημα και τους συνδιεκδικητές του τίτλου με την ΑΕΚ, όπως είναι ο Ολυμπιακός.  Και αυτό διότι η ΑΕΚ εκεί που θα είχε δύο ματς πριν τον ΟΦΗ (σ.σ. ένα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ένα το Κύπελλο την Τετάρτη) θα έχει αγωνιστεί μόνο την Κυριακή που μας πέρασε.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να είναι πιο ξεκούραση από τους ανταγωνιστές της. Μάλιστα από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ομοσπονδίας υπήρχε διαρροή πως πέραν του αιτήματος της Λαμίας έπαιξε ρόλο ότι κακώς η Λίγκα είχε βάλει το ντέρμπι της Τούμπας την Κυριακή. Και γενικά τα… χρέωσαν όλα στην Super League. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν είχε θέμα να παίξει ακόμα και Τετάρτη, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...