Ρήξη χιαστών ο Μακρής στον Σμόλικα Φαλάνης

Η ατυχία χτύπησε ξανά τη πόρτα του Σμόλικα Φαλάνης, καθώς ο Κωνσταντίνος Μακρής υπέστη ρήξη χιαστών, με αυτόν να αποτελεί τον τέταρτο σοβαρό τραυματισμό στην ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη.

Μετά τους Δημήτρη Καλπία, Σάκη Λιούσκα και τελευταία τον Γιώργο Μάτο, ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι ο τέταρτος στη σειρά ποδοσφαιριστής του Σμόλικα τη φετινή χρονιά που υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου όπως πρέπει να περάσει και τη πόρτα του χειρουργίου.

Άτυχος στάθηκε λοιπόν ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «πρασίνων», καθώς τη περασμένη Παρασκευή το απόγευμα έκανε μαγνητική και εκεί διαπιστώθηκε η ζημιά του ποδοσφαιριστή, τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αστραπή Νέας Πολιτείας για τους «16» του θεσμού.

Σύσσωμη η διοίκηση, προπονητής και παίκτες του Σμόλικα Φαλάνης εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον Κωνσταντίνο Μακρή, όπως και αυτός ο σοβαρός τραυματισμός να είναι ο τελευταίος όχι μόνο για τους «πράσινους» καθώς είναι τέσσερις στον αριθμό, αλλά για όλες τις ομάδες…