Ρας: «Είμαι έτοιμος…»

Την παρουσίαση του Μπράντον Ρας έκανε η ομάδα της Λάρισας το μεσημέρι της Τρίτης (03/12, 14:00), παρουσία του προέδρου της ομάδας, Θεόδωρου Ριζούλη και του προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά την παρουσίασή του και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη λαρισινή ομάδα από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο.

Όπως ήταν λογικό, από τη στιγμή όπου το Νούμερο 4 ήταν διαθέσιμο, ο Ρας το επέλεξε με τον Μπλέικ Χάμιλτον να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, τον οποίο και αντικαθιστά ουσιαστικά ο άλλοτε πρωταθλητής του NBA, Μπράντον Ρας!

Πιο Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ. Ελπίζω πως το Σάββατο θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει την εξέλιξη της χρονιάς και θα ήθελα τον κόσμο μαζί μας, ούτως ώστε να το χαρούμε όλοι μαζί».

Για το εάν είναι έτοιμος να παίξει…

«Ναι είμαι έτοιμος. Προετοιμαζόμουν αρκετό καιρό και ελπίζω πως αυτό θα βγει το Σάββατο και θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσουμε τον αγώνα».

Αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ευρώπης…

«Ναι. Είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω. Έχω παρακολουθήσει Ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν πιστεύω πως θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Οι πρώτες εντυπώσεις από την πόλη της Λάρισας…

«Οι άνθρωποι είναι ζεστοί. Όλα είναι καλά, ο πρόεδρος, ο προπονητής, όλος σύλλογος, η οργάνωση. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις».

Για το εάν μπορεί να βελτιώσει το ποσοστό των τριπόντων της ομάδας…

«Πάντα ήμουν καλός σουτέρ. Εάν το γήπεδο είναι ανοιχτό μπορώ να σκοράρω. Παρακολούθησα το παιχνίδι στο Περιστέρι και είδα ότι υπάρχουν ευκαιρίες για να σκοράρω. Το γήπεδο είναι ανοιχτό, πιστεύω πως μπορώ να αυξήσω το ποσοστό των τριπόντων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...