“Ρεπετισιόν” για τον Φιλοκτήτη στην Δήμητρα

Πλήρης επανάληψη του αποτελέσματος αλλά και της εικόνας του αγώνα του πρώτου γύρου σημειώθηκε στην Δήμητρα, όπου ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας επικράτησε με 2 – 0 στο ντέρμπυ του “καλλικρατικού” Δήμου Αγιάς.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 9′, όταν ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουτσιάκας έκανε κακή εκτίμηση και έχασε την μπάλα προ του Σουλιώτη που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει το 0 – 1.

Ακολούθως, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αλλά στις δύο καλύτερες στιγμές τους στο πρώτο ημίχρονο τόσο η κεφαλιά του Καζάνι (20′) όσο και το σουτ του Κοιλούκου (36′) έφυγαν ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Γεωργούλα. Το παιχνίδι είχε τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και παρέμεινε “ανοιχτό” μέχρι το 81′, οπότε ο νεοεισελθών στο 46′, Παπαχρήστος… χρίστηκε “χρυσή” αλλαγή, καθώς σε φάση διαρκείας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Τον αγώνα διηύθυνε ο διεθνής βοηθός Δημήτρης Γκάγκας έχοντας ως συνεργάτες τους Βασίλη Μάνο – Κώστα Ακρίβο, χωρίς οι αποφάσεις τους να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πουτσιάκας, Γεωργοβίτσας (65′ Πεζής), Μανωλακούδης, Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Παύλου, Καζάνι (85′ Φλώρος), Θεμελής (56′ Σκιάς), Κατσούλης, Κοιλούκος, Μπατζιανούλης Αλ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Μιλτιάδης Ζιάκας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Κορδαλής, Κατσιάνος, Νούσιος, Σουλιώτης, Σιμψιρής, Λούγκος, Σπανός (46′ Παπαχρήστος), Λίταινας, Καραντώνης (65′ Χριστίδης).

* Λόγω μη προσέλευσης του ορισθέντος από την ΕΠΣΛ παρατηρητή αγώνα Νίκου Τζιμούρτου, κατόπιν κοινής συναίνεσης των ομάδων καθήκοντα άσκησε ο αθλητικογράφος Νίκος Μίχος, υπεύθυνος Τύπου του Α.Σ. Πυργετού αλλά και συνεργάτης του ArenaLarissa.gr.