“Ροντέο” στο Βλαχογιάννι!

Με νικητές τους γηπεδούχους, οι οποίοι νίκησαν με 4 – 2 τον Αμπελωνιακό, αν και χρειάστηκαν μία ανατροπή και… τρεις ασσίστ από τον Βρασίδα Κοντοθανάση!

Μετά και από αυτή τη νίκη η Δόξα Βλαχογιαννίου βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την Δήμητρα Γιάννουλης, έχοντας και οι δύο από 6 βαθμούς. Από την άλλη ο Αμπελωνιακός κατέχει την 11η θέση με 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να “ανοίξουν” το σκορ. Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς, ο Βρασίδας Κοντοθανάσης έβγαλε εξαιρετική σέντρα για τον Βαγγέλη Ζηρδέλη και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.

Ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και έξι λεπτά αργότερα, ο Βούκιας με σουτ από πλεονεκτική θέση νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και ισοφάρισε σε 1 – 1. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49′ ο Αμπελωνιακός έκανε το 1 – 2 χάρη σε κεφαλιά του Σπύρου Βούκια, μετά από σέντρα του Ρόκα.

Μετά από τρία λεπτά όμως το Βλαχογιάννι σκόραρε ξανά. Ο Κοντοθανάσης και πάλι θα σεντράρει και ο υιός του Δημήτρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το  2 – 2. Στο 73′ ο Αμπελωνιακός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάρκου Κωτούλα.

Για να φτάσουμε στο 80′ όταν μετά από σέντρα του Βρασίδα Κοντοθανάση με πλασέ ο Βαγγέλης Ζηρδέλης θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 3 – 2 και να έρθει στο 84′ ο Θανάσης Λιόλιος με κεφαλιά μετά από πάσα του Γιάννη Ιωαννίδη να διαμορφώσει το τελικό 4 – 2.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφίγγης, Αθανασούλης, Μπουζούκας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ. (85′ Ξεφτέρης), Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Κοκόμπελης (50′ Μήσιος Δ. Ι.).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Νταλακούρας (65′ Ροντούλης), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Λιόντος, Αρσένης (70′ Καρυπίδης), Χατζούλης, Συκιώτης (43′ λ.τ. Ράπτης), Ρόκα, Βούκιας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης Χρ., Τέγος Άγγ., Ακρίβος.