Ροντούλης από Βρυότοπο: «Οι παιδικές χαρές του Δήμου θα γίνουν πραγματικοί παιδότοποι»

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, έγινε στον Βρυότοπο η ομιλία του υπ. Δημάρχου της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιου Ροντούλη.

Ο κ. Ροντούλης, αφού στηλίτευσε τη χρόνια εγκατάλειψη του Βρυοτόπου και ανέλυσε διεξοδικά τη δική του οπτική για τις βασικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον Βρυότοπο (καθαρισμός του κεντρικού αύλακα, ώστε οι παραγωγοί να έχουν επάρκεια αρδευτικού νερού, ευπρεπισμός του προαύλιου χώρου του παλιού Δημοτικού Σχολείου και αποκατάσταση της αθλητικής υποδομής εντός αυτού, συχνός καθαρισμός των πάρκων και ευπρεπισμός του Κοιμητηρίου), έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη νόμιμη και ασφαλή λειτουργία των Παιδικών Χαρών, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Ο Βρυότοπος για χρόνια γνώρισε τον μαρασμό και την εγκατάλειψη. Χτυπητή απόδειξη η κατάσταση που επικρατεί στις Παιδικές του Χαρές , μια κατάσταση που προσβάλλει τις οικογένειες των Βρυοτοπιτών και κρύβει κινδύνους για τα μικρά παιδιά.

Η κατάσταση αυτή δεν θα συνεχιστεί με τη Δράση Πολιτών στο τιμόνι του Δήμου Τυρνάβου. Αταλάντευτη δέσμευσή μας είναι να αποκτήσουν , σε όλη την έκταση του Δήμου , οι μικροί Τυρναβίτες ασφαλείς και λειτουργικές Παιδικές Χαρές , που θα είναι πραγματικοί Παιδότοποι και όχι χωματερές. Συγκεκριμένα δε για τον Βρυότοπο , οι οικογένειες θα έχουν προς χρήση δύο Παιδικές Χαρές ,που θα διαθέτουν δάπεδο ασφαλείας και θα πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...