Ρόδος: Για μία νέα νίκη!

Μία ακόμη νίκη θέλει να πετύχει σήμερα (14:00) η Ρόδος, η οποία θα υποδεχθεί τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στις επιτυχίες και να παραμείνουν σε θέση ισχύος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Ρόδος σήμερα θέλει τον κόσμο στο πλευρό της σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο χρειάζεται αρκετή προσχή. Με τα ”ελάφια” δεν θα παίξουν οι Μισέλ (τιμωρημένος), Μαρτσάκης και Χασομέρης (δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

Η Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στα σωματεία της δύναμης της Ε.Π.Σ.Δ. θα παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Αναλυτικά: ”Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου είναι ευπρόσδεκτοι και θα μπορέσουν ελεύθερα να μπούνε στο δημοτικό στάδιο την ερχόμενη Κυριακή για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00. Οι φίλοι της Ρόδου θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τα πρώτα νέα αποκτήματα μας μαζί με τους ποδοσφαιριστές που φέτος αναδεικνύουν μετά από χρόνια, τη Ρόδο πρωταγωνίστρια δύναμη σε εθνικές κατηγορίες”.

Ο Αθηναίος Σπύρος Νικολάου θα «σφυρίξει» το παιχνίδι Ρόδος- Κιθαιρών Καπαρελλίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Δόσης και ο Βαγγέλης Τζίκας από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Βασίλης Τσαγγάρης (Δωδεκανήσου).

Πηγή: 12sports

The post Ρόδος: Για μία νέα νίκη! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...