Ρόδος: Όλοι μαζί, όλοι μια γροθιά!

Στην ομάδα της Ρόδου προσπαθούν να παραμείνουν σε εγρήγορση οργανώνοντας και τηρώντας με αισιοδοξία το πρόγραμμα τους μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Την Πέμπτη η Ρόδος «έπαιξε» μπάλα στο Internet σε μια τηλεδιάσκεψη γεμάτη από καλή διάθεση και χαρούμενα πρόσωπα. Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι βοηθοί του, προπονητές των Ακαδημιών της ομάδας μας, μαζί με την διοίκηση έδωσαν το παρόν με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία: Ολοι ευχήθηκαν η ταλαιπωρία να τελειώσει γρήγορα, τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν όσο γρηγορότερα και η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της γι άλλη μια χρονιά.

Στην τηλεδιάσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις, έγινε αναφορά στις κανονικές πληρωμές που θα γίνουν στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας και ο προπονητής επισήμανε πως θα πρέπει όλοι να ακολουθούν τα προγράμματα στις ατομικές προπονήσεις.

Να σημειωθεί πως στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρών και ο Razak Abubakari που συστήθηκε σε όλους τους συμπαίκτες του ενώ σε …άψογα Ελληνικά χαιρέτησε όλους και ο Martin Liechti που βρίσκεται στην Ελβετία».

The post Ρόδος: Όλοι μαζί, όλοι μια γροθιά! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com