Ρόφαλης: “Να χαιρόμαστε το… παιχνίδι”

Ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα του Άρη Διλόφου, απέναντι στον Ατρόμητο Βαμβακούς στο τοπικό ντέρμπι με 3 – 0 και έδειξε σε όλους  ότι είναι μια ομάδα ικανή να δημιουργήσει μεγάλες «ζημιές» σε όποιον την υποτιμήσει.

Γράφει ο Άλκης Σούρλας

Στον «απόηχο» της νικηφόρας αναμέτρησης ο βοηθός προπονητή και γιός του κόουτς των «πορτοκαλί, Τάκη, Κώστας Ρόφαλης, μίλησε στο ArenaLarissa.gr για τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης, για την έως τώρα πορεία της ομάδος αλλά και για τους μακροπρόθεσμους στόχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την «υπερηχητική» εμφάνιση στο σημερινό ντέρμπι και για την συνολική εικόνα των πρώτων αγωνιστικών:
«Ήταν ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή με πολύ καλό σύνολο και ποιοτικούς παίκτες, την νίκη την θέλαμε όχι μόνο για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους μιας και δεν είχαμε ξεκινήσει τόσο καλά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η νίκη θα μας «λύσει» τα πόδια και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για την συνέχεια».

Για την σκληρή δουλεία που έγινε αυτή την εβδομάδα ως προς το «διάβασμα» του αντιπάλου και για το πόσο καλά ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές στις οδηγίες του τεχνικού τιμ:
«Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες τους και αναλώσαμε αρκετή δουλεία και χρόνο για να μπορέσουν οι παίκτες να «εντρυφήσουν» πάνω σε αυτό, νομίζω ότι το πετύχαμε σχεδόν στο 100% και η νίκη αυτή πιστώνεται στα παιδία εξ ολοκλήρου. Όμως δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επαναπαυτούμε σε αυτό το αποτέλεσμα, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας:
«Η συνέχεια σίγουρα θα είναι δύσκολη υπάρχουν πολλές καλές και έμπειρες ομάδες στον όμιλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ αμφίρροπο και όμορφο πρωτάθλημα. Όσο αναφορά την δική μας ομάδα, ο στόχος παραμένει ο ίδιος από την αρχή του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα σύνολο που θα παίζει σωστό ποδόσφαιρο και όλοι στην ομάδα να χαίρονται το παιχνίδι, διότι μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι».

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδος:
«Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό όλοι έχουν διάθεση να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να αποδώσουν το 100% που μπορεί ο καθένας  με τον τρόπο του είτε αυτοί είναι οι παίκτες είτε εμείς οι προπονητές είτε η διοίκηση από την οποία έχουμε την απόλυτη στήριξη».