Σανίνο στο gazzetta.gr: «Δεν είμαι θετικός στον κοροναϊό, θέλω να προπονήσω την Χόνβεντ»

Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού και νυν της Χόνβεντ, Τζουζέπε Σανίνο μίλησε στο gazzetta.gr για την απόφαση της ουγγρικής ομάδας να τον απομακρύνει προληπτικά υπό τον φόβο του κοροναϊού!

Build A Bet στο Άρσεναλ – Ολυμπιακός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η εξάπλωση του κοροναϊού έχει προκαλέσει πανικό στην Ουγγαρία με την διοίκηση της Χόνβεντ να προχωρά σε μια ακραία ενέργεια.

Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού, Τζουζέπε Σανίνο, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι των Μαγυάρων, αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του, Αλεσάντρο Ρετσέντ ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους της Χόνβεντ προκειμένου να μην προσέλθουν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου υπό τον φόβο του κοροναϊού.

Ουσιαστικά επικαλέστηκαν στο συγκεκριμένο μέτρο προστασίας για να εμποδίσουν την εξάπλωση του ιού, μολονότι ο Ιταλός προπονητής δεν βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Μάλιστα στο ματς του Σαββάτου (29/2) κόντρα στη Ντιοσγκιόρι στον πάγκο της Χόνβεντ θα καθίσει ο Ιστβάν Πίσοντ παλιά δόξα της ομάδας και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας.

«Είμαι μια χαρά και περιμένω να επιστρέψω στην ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε είμαι θετικός στον κοροναϊό. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προπονήσω την Χόνβεντ», τόνισε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr ο Τζουζέπε Σανίνο!

Σανίνο στο gazzetta.gr: «Δεν είμαι θετικός στον κοροναϊό, θέλω να προπονήσω την Χόνβεντ»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...