Σαντορίνη: Ανεβάζουν «στροφές» στην προπόνηση

Σχεδόν μια εβδομάδα προετοιμασίας έκλεισε η ΠΑΕ Σαντορίνης ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί- απόγευμα).

Το κλίμα στην ομάδα της Σαντορίνης είναι πολύ καλό ενώ το ευχάριστο είναι ότι τα εργομετρικά τεστ έδειξαν ότι οι παίκτες είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, με δεδομένο βέβαια ότι υπάρχουν αυτές οι πέντε εβδομάδες προετοιμασίας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια το στοιχείο που έλειπε από τις ατομικές προπονήσεις στο διάστημα της καραντίνας είναι αυτό της έντασης αλλά και οι επαφές με την μπάλα. Αυτά λοιπόν είναι και τα στοιχεία που έβαλε στις πρώτες προπονήσεις ο γυμναστής της ομάδας Χρήστος Παπαϊωάννου ώστε να βρουν ρυθμό οι παίκτες και να αρχίσει να δουλεύει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης στο κομμάτι της τακτικής.

Εκτός από τα της προετοιμασίας, στην Σαντορίνη κοιτάζουν και την δυνατότητα ενίσχυσης της ομάδας μέσω κάποιας μετεγγραφής αφού η ομάδα έχει απώλειες… Συγκεκριμένα δεν επέστρεψε στο νησί και στις προπονήσεις ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ενώ ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Παπαδόπουλο που έφυγε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει μόνο πρωινή προπόνηση ενώ οι διπλές θα μπουν ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας από τη νέα εβδομάδα για δύο ή και τρείς ημέρες.

Πηγή: santorinisport

Δείτε επίσης:

Αφαίρεση βαθμών για Βέροια – Η απόφαση του Διαιτητικού

Λευτέρης Αυγενάκης: Επίθεση στο γραφείο του στο Ηράκλειο – Τα… έσπασαν όλα

Super League 2: To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

The post Σαντορίνη: Ανεβάζουν «στροφές» στην προπόνηση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com