Σαν «Θύελλα» πέρασε και από το «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης»

Το 3×3 πέτυχε η Θύελλα Ελάτειας, κερδίζοντας στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» τον Τοξότη Λάρισας με 2 – 0, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου Ομίλου μετά από τις τρεις πρώτες «στροφές» του πρωταθλήματος.

Εκτός από το απόλυτο των βαθμών, η Θύελλα έχει καταφε΄ρει να μην δεχθεί ακόμη τέρμα σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δείγμα της συνοχής που παρουσιάζει φέτος η «αρμάδα» του Θοδωρή Σολωμού.

Το συγκρότημα του Γιάννη Βαΐτση έμεινε στους τρεις βαθμούς της άτυπης νίκης της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Αστήρ Νέου Περιβολίου, αναμέτρηση που δεν διεξήχθει διότι η ομάδα του Νέου Περιβολίου αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φάρα, αφού έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Σπύρο Γκαραγκούνη, με τους παίκτες του Θοδωρή Σολωμού να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 41′.

«Δράστης» αυτήν την φορά για την Θύελλα Ελάτειας ήταν ο Γιώργος Τσιντώτας που με πλασέ μέσα από την περιοχή κέρδισε τον κίπερ του Τοξότη για το 0 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάποιο τέρμα να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, όποτε όμως έφταναν κοντά στην περιοχή της Θύελλας, έπεφταν πάνω στον εντυπωσιακό Φαρμάκη που κράτησε το μηδέν στην εστία του για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική!

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Γιάννης Βαΐτσης): Βελησαρόπουλος, Μελανός Γ., Αθάνατος, Μελανός Ν., Παπαϊωάννου, Λιάκος, Παπατζίκος, Τσακνάκης (54′ Μπαλαής), Κανιούρας (25′ λ.τ. Τσάλαβος), Νάτσιος, Αλίκο (54′ Τσίτσαβος).

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Φαρμάκης, Ζάρρας Ευθ., Καλατζής, Γκραγκούνης Ι., Ζάρρας Β. (76′ λ.τ. Διαμαντάκης), Γκαραγκούνης Χαρ., Τζίκα, Τσιντώτας, Φάρα, Κίτσιος, Γκαρακούνης Σπ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Αναγνωστόπουλος, Σουπεκιώτης.