Σαν να μη πέρασε μία μέρα…

Στις 25 Μαΐου του 2019 η Νεάπολη ηττήθηκε εντός έδρας από το Μαυροβούνι με σκορ (2 – 3) και με συνδυασμό αποτελεσμάτων υποβιβάστηκε στην Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Ωστόσο, μία χρονιά μετά, η ομάδα της Νεάπολης επέστρεψε στην Α΄1 τοπική κατηγορία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα!

Μία ομάδα όπου ξεχώρισε με το «καλημέρα» από το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους, καθώς μεταξύ άλλων υπήρχαν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας που θα μπορούσαν να αγωνιστούν με άνεση ακόμη και στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία του Νομού μας.

Η διοίκηση με μπροστάρη τον Αντώνη Μπουχλαριώτη δεν άφησε ούτε μία μέρα να πάει χαμένη κι έτσι η Νεάπολη επιστρέφει με απουσία ενός χρόνου στην Α’ 1 τοπική κατηγορία και φυσικά η διοίκηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει και πάλι τον στόχο της και όχι να υποβιβαστεί όπως τη περασμένη χρονιά.

Αγωνιστικά, η Νεάπολη τερμάτισε με δέκα τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις δέκα πέντε αγωνιστικές που διεξήχθησαν, φθάνοντας τους σαράντα ένα βαθμούς, όμως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τελείωσε τη χρονιά δίχως ήττα.

Η μόνη ήττα μέσα στη χρονιά ήταν ο αποκλεισμός από το Ναρθάκι στον θεσμό του Κυπέλλου, εκεί όπου στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας είχε εκπληκτική πορεία χωρίς μάλιστα να ηττηθεί.

Μία ομάδα που είναι σχεδόν έτοιμη όσον αφορά το θέμα ρόστερ για την επόμενη ημέρα και η νέα χρονιά θα βρει τη Νεάπολη στην Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...