Σεμιτέκολος: Για την σύμβαση με την ΠΑΕ έχουμε χρόνο, για την άδεια όχι

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η χθεσινή παρέμβαση της Παναχαϊκής ΓΕ με επίσημη ανακοίνωσή της για το ότι προέχει χρονικά αλλά και ουσιαστικά η αδειοδότηση της Αγυιάς να φιλοξενεί ποδοσφαιρικά παιχνίδια και ακολουθεί η υπογραφή της όποιας σύμβασης με την ΠΑΕ για τη χρήση του χώρου.

Η υπάρχουσα άδεια λήγει στα τέλη Αυγούστου (έχει διετή ισχύ κάθε φορά) και η διοίκηση της ερασιτεχνικής είναι στο… τρέξιμο προκειμένου να καταθέσει όλα τα αναγκαία έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας για να πετύχει την ανανέωσή της και η ποδοσφαιρική κοκκινόμαυρη ομάδα να αγωνιστεί στην Αγυιά για μια ακόμη σεζόν.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος μιλώντας στη «Match» τόνισε:

«Προέχει στην παρούσα φάση η ανανέωση της άδειας του γηπέδου και προς την κατεύθυνση αυτή έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας, ώστε να είναι όλα εντάξει με τον φάκελο που θα καταθέσουμε.

Και το λογικό είναι ότι για να προχωρήσουμε με την ΠΑΕ στην υπογραφή της νέας σύμβασης χρήσης του χώρου, θα πρέπει να υπάρχει η άδεια λειτουργίας του κι αυτό καλούμαστε να λύσουμε πρώτα.

Έχουμε χρόνο μπροστά μας για την υπογραφή της σύμβασης, για την άδεια όμως όχι. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά εμάς και μόνο», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: matchnews

The post Σεμιτέκολος: Για την σύμβαση με την ΠΑΕ έχουμε χρόνο, για την άδεια όχι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...