Σερέλης: «Να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε στο διπλάσιο» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε πως οι παίκτες του Λαυρίου έβγαλαν ψυχή κι ενέργεια στην πρεμιέρα της Basket League, φτάνοντας στη νίκη επί του Ιωνικού.

Ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το 90-94 επί του Ιωνικού Νικαίας:

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε μαζί από τις 12 Αυγούστου, έχουν ακούσει τα πάντα από εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι άπειροι, έχουν όμως δουλέψει πολλές φορές. Είχαμε κάποιες μεγάλες ήττες στα φιλικά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Τα παιδιά πίστεψαν στους συμπαίκτες, στους προπονητές και στο πλάνο κι έβγαλαν μεγάλη ψυχή και ενέργεια. Θα έλεγα το ίδιο ακόμη κι αν χάναμε σήμερα. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική.

Ο Ιωνικός θα χάσει πολύ δύσκολα όταν βρει τα πατήματά του από ομάδα που έχει ίδιους στόχους. Ίσως αυτή η νίκη αποβεί σημαντική. Δεν θα σημαίνει τίποτα ομως, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι και δεν δουλέψουμε το διπλάσιο σε σχέση με τώρα. Έγινε ένα παιχνίδι, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Από εδώ και πέρα μας περιμένει η 2η αγωνιστική. Ευτυχώς έχουμε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι δηλαδή που δεν έχουμε το πρέπει. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Iωνικού Νικαίας».

Σε ερώτηση για την επιλογή των ξένων παικτών, απάντησε: «Από τα φιλικά, οι ξένοι έδειξαν ότι είναι πολύ καλοί. Έπρεπε να κάνουμε μία πολύ προσεκτική αναζήτηση λόγω μπάτζετ. Θα πρέπει να πούμε την αλήθεια: δεν είμαστε οι μόνοι που βρίσκουν καλούς παίκτες. Είναι καμιά φορά και λαχείο η επιλογή».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...